Последната пратка од 400 пластики за заштитни визир-маски веќе е готова. Со тоа е постигната и натфрлена целта од 1000 на 1100 парчиња која БАБУК и Техничко училиште од Битола си ја зададоа пред 10 дена. Материјалот за истите е обезбеден од заеднички средства, а сите комплет се ласерски сечени во Бабук.

Респект за вас големи луѓе. 👏👏👏