БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Гласајте за Бабам Битола во три категории:

За Најдобар сајт на годината

Најдобар мобилен сајт и

Најдобар блог

и дадете ни ги најдобрите 10 поени!

Внесете го вашиот емаил на кого ќе добиете линк каде ќе можите да гласате. За почеток притиснете

ТУКА

Ви благодариме од срце!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here