18.3 C
Bitola
Monday, June 27, 2022
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома Автори Posts by Babam Bitola

Babam Bitola

6229 POSTS 9 коментари

ИСЉАХАНЕТО ВО БИТОЛА

          Во подножјето на нашето Тумбе Кафе,покрај патот кој води од Битола кон Буковска населба и Република Грција се наоѓа посебното старо Турско училиште наречено...

Бабам Битола

Бабам Битола/Babam Bitola,Битола Стари Фотографии,GRADOT NA KONZULITE и ТВ ТЕРА

Благодариме !

Вечни се делата кои сите ние од срце ги правиме... И остануваат за нас и сите други во Битола... Ви благодариме господине Владо Николовски,каде и да...

Имињата на битолските улици…

...со објаснение каде тие се наоѓале од Млад Водник Христо Костовски- Противпожарна Народна Милиција

Италијански Конзулат Битола

На само неколку чекори од некогашниот Камен Мост во Битола,на ул.Солунска постои некогашен конзулат кој со само една железна плочка на неговата фасада ни...

Бабам Битола

  За убав почеток на неделата,понеделнички на нашата ВЕБ страна www.babambitola.mk и телевизија ТЕРА,фејсбук страните Бабам Битола/Babam Bitola,Битола Стари Фотографии и GRADOT NA KONZULITE,како серијал...

Меракот Битолски

Дојди ми во ноќва ѕвездена Ти мераку мој Битолски Тивко запеј серенада Пенџере ќе отворам скришем Скриена зад перде плетено, копринено со тивок воздив момински ќе те гледам Меракот ми...

Ела ќе дом...