2 C
Bitola
Thursday, March 30, 2023
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома Автори Posts by Babam Bitola

Babam Bitola

6785 POSTS 9 коментари

Ви ги секоа стеблата, плитки ви биле корените…

Брези Ви ги секоа стеблата, плитки ви биле корените. Ви ја урнаа виделината, врз плиткоста на образованието. Ви ги секоа стеблата, плитки ви биле корените Ви ја разнебитија тишината врз пролетната убавина. Ви...

За судбината на сирачињата битолчани однесени во Велика Британија

За време на Првата светска војна (1914-1918 година), Битола била постојано бомбардирана од сите војски кој биле стационирани на линијата од фронтот. Во тој...

ДОАЃААТ ВО БИТОЛА: Тино и Атанас во четвртокот на најновата “Златна...

Со новиот ексклузивен стендап, најпопуларното стендап дуо Тино и Атанас доаѓаат во Битола. Станува збор за нивната најнова стендап комедија со која постојано ги...

Еурофарм и Jamieson со нова пролетна промоција

Оваа пролет продолжуваме со промоција и намелени цени и до 50% на дел од прозводите на Jamieson. Посете ја најблиската Еурофарм аптека и побарајте...

Ела ќе дом...