25.9 C
Bitola
Tuesday, July 5, 2022
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома Автори Posts by Babam Bitola

Babam Bitola

6253 POSTS 9 коментари

Ларс Валтер пристигна во Битола!

Новиот тренер на Еурофарм Пелистер, Ларс Валтер денес го одработи првиот ден како предводник на битолскиот клуб. Тој пристигна во Македонија, одржа работни состаноци...

Конкурс за фотографии за 10-тото јубилејно издание на изложбата „СО ЉУБОВ...

Центарот за европски развој и интеграција од Битола во партнерство со НУ Центар за култура Битола, со поддршка од Министерство за култура, објавува конкурс...

Раде Христовски избран за Гувернер на Ротари Дистрикт 2022/2023 на сите...

На 4 јуни 2022 година, во Блед, Република Словенија се одржа годишната конференција на Ротари Дистриктот 1912, каде на идниот гувернер Раде Христовски му...

Летен камп за деца и оваа година организиран од ⋮ИВЕЦ

Поттикнете го целосниот потенцијал на вашите деца на интересен и забавен начин преку курс за програмирање. Летото никогаш не е здодевно, а сега можете...

Ела ќе дом...