31.9 C
Bitola
Saturday, September 23, 2023
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома Автори Posts by Babam Bitola

Babam Bitola

7190 POSTS 8 коментари

CACATUA TOP 20,1.539. издание, емитувано на 106-ка

CACATUA TOP 20 (Презентирано од Cacatua Urban Look) Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и...

Бар Општина заедно со Book’s house организираат хуманитарен настан за паралелки...

Сабота, 23/09 во 19 часот Бар Општина заедно со Book’s house, од се срце Ве покануваме на овој настан од хуманитарен карактер. Донација ќе се...

Дел од изјавите на прес-конференцијата пред натпреварот Алборг – Еурофарм Пелистер

Александар Јовиќ: Втор натпревар по ред играме против скандинавски ривал. Не треба да се трошат зборови за Алборг. Оваа екипа неодамна играше и финале...

Ликовната преокупација на уметничките Дијана Колонџоска и Ленче К. Јагоридовска ги...

Ликовната преокупација на двете уметнички од Битола, Дијана Колонџоска и Ленче К.Јагоридовска и нивните слични погледи на епохата ги наведе да го изразат ликот...

Ела ќе дом...