Потребна е донација од инвалидска количка за 10 годишно девојче кое е со целебрална парализа и плус со многу чести епилептични напади.

Нејзиното братче е постаро некоја година и тоа е со епилептични напади.

На сликата е во црква на Литургија. Секоја недела мајката ги причестува двете деца, со голема вера и надеж за нивно оздравување.

За во прво време најважна е инвалидската количка.

Ако некој има некаква идеја нека ме контактира на месинџер, или можам да дадам мој мобилен.(семејството е од Битола)

Благодарам на сочувството.

Контакт Марија Огненовска