Почитувани сограѓани!!! Директори, носители на функции, преставници на бизнис секторот во оваа трошна куќа (во близина на Хераклеа) која за жал овие дена се сруши живее повеќе члено семејство. Со ,,Златно Перо‘‘ секој месец помагаме но тоа не е доволно. Мајката Летка Стојановска е мајка на 3 деца (6, 8 и 14 години) кои живеат во ектремно лоши услови. Немаат работа, социјално и здраствено осигурување па би ве замолила доколку сте во можност кој колку можи да им помогни со храна, витамини (децата се болни со намален имунитет), средства за хигиена.
Контакт мобилен телефон Летка Стојановска 077 607 499
Трансакциона сметка за парична помош немаат.
Сликата е превземена.

Јулијана Наумовска