БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Изминатиот викенд се возеше првата трка од Балканскиот шампионат во Србија, Глобаре. Нашиот сограѓанин Антонио Дамјановски од Хамачи Екстрим за прв пат учествуваше на вакво силно првенство и го освои одличното осмо место.

Ова е наша прва сезона во овој шампионат и ќе ја искористиме за стекнување на искуство како и за пронаоѓање на нашите слаби страни со што во наредната сезона ќе бидеме подготвени и спремни за да се бориме за првите три места. Нашиот напредок е огромен поради тоа што успеавме да бидеме пред сите натпреварувачи кои прошлата сезона, во Српскиот шампионат, беа пред нас и не победуваа!

Hamachi Extreme

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here