БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Светскиот мецосопран Ана Синицки која е со битолско потекло, заедно со Мери Бојиќ Радојчиќ на гостување во Битола каде ќе ни приредат прекрасна пијано вечер исполнета со класична и кросовер музика – оперски арии, филмска музика, нумери од мјузикли, наполитански, шпански, руски и англиски песни.

24-ти јули 2018 г. во 20:30 ч. во НУ Завод и Музеј Битола-Македонија

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here