Ана Крбалевска од велосипедскиот клуб “15ти Мај” од Битола е победник на велосипедската трка во женска категорија која се одржа на патеката кај Крушино, Кичевско.

Наредна трка во вело-крос ќе се вози во Битола на 2 февруари и истата ќе биде официјално првенство на Македонија и последна трка во вело-крос за ова сезона.

Велосипедската федерација на Македонија на 28 февруари во Битола ќе ја одржи завршната свеченост оваа година.

Извор и повеќе ГОЛ.МК

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here