Битолчанката Ајлин Акифовска со само 13 години ја има нејзината трета преработка од песната на Billie Eilish – “I don’t wanna be you anymore” со која веќе длабоко запловува во музичките води и горно но ненаметливо ја носи со себе визијата за еден млад и професионален пејач потпомогната од Tyrion Production од Битола.

Што друго да додадеме ќе биде малку во споредба со тоа кое сами ќе го доловите од нејзината нова нумера тука :

СЕКОЈА ЧЕСТ АЈЛИН