Во јули ја организираме првата детска Олимпијада во Битола во склоп на настанот The Stars Symphony.

Датум: 03 Jули
Почеток: 18 часот
Mесто: Помошно игралиште на градски стадион Битола.

Ветуваме многу забава, игри и многу изненадувања.

Следете не за повеќе детали во следниот период…. Пријавувањето ќе започне во среда..