“Ах мори Жаклино, чупе битолско,
ја помниш ли игранката во Домот на културата?
Дојде со другарки цела свита,
на концертот на Цане и групата Елита.
И дури тие така добро свират,
Цане објави “дамите бираат”.
Ти ми пријде прва нели, со твојте штикли бели
и игравме танго “лепенка…”

Игор Џамбазов

ВЕЧЕРВА!

Премиера на ЖАКЛИНА!

Еве ви линк –