БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Повелете и пробајте ги нашите “уметнички дела” кои се во духот на престојниот Halloween…

Аеро Кафе, поранешен Аеро Клуб отспротива на Офицерски Дом…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here