БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашата легендарна битолска супер-бабичка, баба Ана, денеска во кругот на најблиските го прослави нејзиниот 89 роденден. Како место за прослава заедно со нејзините внуци Дамјан и Тамара го одбраа кафе барот Камарите.

Многубројни се и честитките на фотографиите кои се споделени на Инстаграм.

СРЕЌЕН 89-ти РОДЕНДЕН БАБА АНА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here