БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

08.12.2017 г.

Со заминување на сонцето зад планината започнуваат да се палат ќумбињата и Битола е обвиена со голем чад. Погледнете како таа изгледа од авион…

Фото Васко Михалчев

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here