Големиот хендикеп не го спречува 73 годишниот Гоце Наумовски од битолското с.Ротино да се дружи и да ги подучува неговите внуци да скијат на скијачките падини од Ски Центарот Копанки на Баба планина.

Денешната недела беше вистински ден за љубителите на снегот, зимските спортови чистиот воздух и планината.

Од нас и фотографиите на Сашо Ставрев да го поздравиме заедно со внуците и неговата голема фамилија…

Денови за паметење…