Овие денови се направија 60 години од матурирањето на 13-тата генерација на учителската школа Браќа Миладиновци.

Од оваа генерација произлегоја бројни професори со високи почести, а еве денес од 84 дипломирани се собраа 20 за да ја прослават годишнината.

Честитки и поздрав до сите…

Фото и текст Сашо Ставрев