Несекојдневно видео кое го изработија преставници од најголемиот работодавец во битолскиот регион, за најголемата инвестиција во близина на Битола. Кромберг и Шуберт од срце Ви го честитаме 5000-от вработен. Немаше да речиме ништо доколку навистина не ја имаме посетено таа фабрика. Условите и работните задачи за разлика од другите места се навистина восхитувачки. Имаме само една мала порака…За одговорните: “Ако можи малце “порелаксиранО””. 

Ви честитаме.

Видео прилог на Тера ТВ