БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден свечено се одбележа 30 годишниот јубилеј од почетокот на Хотел и ресторан Шумски Фенери.

“Прекрасно е чувството кога го делиш со луѓето со кои и си ја почнал оваа успешна приказна и со луѓето кои сеусте ја пишуваш. Од срце ви посакуваме да ја доживеете оваа наша радост!”… порачуваат од Хотел и ресторан Шумски Фенери Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here