Денеска Фитнес Паљо слави 29 години год. од своето постоење.
Воедно, ги поканува сите поранешни, сегашни и идни членови, сите во 18:00 ч. заедно со вас да го прослават 29 годишното постоење на фабриката за мускули- Фитнес Паљо.

Среќен роденден и од нас