Точно 27 сантиметри снежна покривка денес го покри Копанки која во текот на цела вечер врнеше на повисоките места во околината на Битола.

Фотографии испратени од Марјан Елена Талевски

2 коментари

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here