За нив денес 15-ката има дупло значење, го прославуваат нивниот 15-ти роденден.
15 години во светот на дигиталниот маркетинг, 15 години успешни решенија за нивните клиенти.

Овој роденден нека го прослават дупло. Дупло честитки и од нас и уште најмалку дупло толку да си работат успешно, до пензија се разбира.

Честитки Нова Солушнс