Покрај каверите на добро познатите песни ,,Virtual Insanity” на Jamiroquai и ,,Perfect” на Ed Sheeran, битолчанката Јована заедно со MeowDucton Production ја обработија и ,,I have nothing” на Whitney Houston.

Погледнете и уживајте.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here