Утринава на свет во нашата болница Плодност дојдоа 8 новороденчиња, кои се во прегратка на нашите медицински сестри. Заедно со останатите 4 од претходните денови, во моментов ги имаме 12.
Задоволството нема цена, кога денот е исполнет со толкава бројка на нови членови на нашето големо семејство. Да се здрави и живи заедно со родителите.