БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Поради големиот интерес за серолошко тестирање, како и за брзите тестови за КОВИД-19, Ве инфофмираме дека од утре, сабота, 21.11.2020 година, Болница „Плодност“ воведува нов телефонски број, наменет исклучиво за закажување на термини за оваа намена.

Сите кои сакаат да закажат термин, може да се јават на 076/208-880.

Ви благодариме на разбирањето и се надеваме дека ќе ги почитувате нашите препораки на закажување и тестирање, во интерес за Вас како пациенти, но и за нашите вработени.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here