БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Познатиот битолски планинар Виктор Калаузи, член на ПСК “Димитар Илиевски Мурато” на 22 октомври оваа година го имаше јубилејното 600 искачување на врвот Пелистер. Честитки и уште многу други успешни искачувања на Пелистер и други врвови.


Фото и инфо https://m.facebook.com/groups/114856765215247?view=permalink&id=1726662377368003

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here