БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како би добиле што поквалитетно и подолготрајно користење на патеките екипите на ЈП Стрежево започнаа со дено-ноќно подготвување на патеката.
Благодарение на механизацијата на ,,Македонија пат” патот е исчистен и прооден исто како и паркинзите.
Уште денес вие можете да си повелите на топол чај и рум и да уживаме во оваа убавина, а од утре се продолжува со скијање…

СКИ ЦЕНТАР НИЖЕПОЛЕ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here