Што ќе ручаме денес е едно од потешките прашања кои и не се така едноставни за одговор. Затоа тука се Кичен Централ кои за денес Ви препорачуваат

👉Телешка чорба
👉Посна сарма
👉Паша ќофте
👉Гулаш
👉Пире
👉Ориз
👉Гравче
👉Пилешко со брокула и морков
👉Макарони со спанаќ
👉Пилешко со шафран
👉Пилешко во кари
👉Ребро во фурна
👉Пекарски компир
👉Свинско пржено со праз
👉Свинско каре во фурна
👉Пастрмка
👉Ослич
👉Лазања
👉Полнети пиперки

Повелете во Кичен Централ карши Уредот или нарачајте за дома на телефон 071 242 601

🍔🍳🥪🍲🍜🍝