БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Животни кои престојуваат на Пелистер снимени од камери/стапици во текот на месец февруари 2017 година. Не знаеме дали рисот е сеуште на Баба, но се надеваме дека некој од надлежните ќе потврди и за него…Извор Национален Парк Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here