Нема ништо, но сепак ги засукаја ракавите го расчистија и израмнија цел терен. Самоиницијативно сработија нешто од нив за граѓаните на Битола, иако овај дел не е во нивна надлежност на само неколку дена пред доаѓањето на пролетта и големиот празник св.40 маченици – Младенци…

Секоја чест.