Митко Јанчев е моменталниот градоначалник на општина Кавадарци која има буџет од околу 16 милиони евра, двојно помалку во споредба со нашата Битола. Од објавите можите сами да споредите колку е направено таму а колку во Битола само за овај месец март, да не ги трупаме објавите уште од почетокот на 2023 г. ќе Ви се крени косата. И централната власт за него е башка исто како и за нас колку за потсетување. Ама изгледа не е до сето тоа, него до способноста на луѓето кои го водат градот и тие околу нив.

п.с. И со гости слабо. Ги нема и илјадниците слики од некакви си дешавки садење со држење на стапови и слично…