Денот беше прекрасен за нешто да се сработи и затоа неколку битолчани и членови на ПСК Пелистер денес продолжија со работа на опожарениот дом Копанки и расшелување на плочата…

Шест дена работи, седмиот посвети го за Копанки. Браво!

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here