Членовите на ПСК Пелистер Горан Дамевски и Јоце Смилевски и покрај густата магла и неповолните временски услови вечерта ја искористија за искачување на Антена, Пелистер.

Од нас да ги поздравиме за нивниот херојски чин за кој напоменуваме дека е високо ризичен за планинари со мало искачувачко искуство…