ГОСТУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ!
Сабота собир на бутки во 14ч.

Кк. Работнички – КК. ПЕЛИСТЕР

Како генерација ја имаме честа ПЕЛИСТЕР во 3 спортови да бележи успеси и цели високо!

Сабота го играме првиот полуфинален натпревар против работнички во Скопје, после 15 години ЧКЕМБАРИ повторно во салата во Кале, момент кој не се пропушта, забава загарантирана…

ЧКЕМБАРСКАТА АВАНГАРДА ВО ПОХОД ПО УШТЕ ЕДНА ТИТУЛА – СИТЕ ВО СКОПЈЕ!

Чкембари Битола