Од ден на ден се поголема е еуфоријата за ЧКЕМБАРСКИОТ ВИКЕНД кој следи!

Сабота 16ч.
ФК. ПЕЛИСТЕР – Фк. Охрид

Иако веќе голем дел од работата е завршена потребно е задржвање на победничкиот континуитет.

Недела, голем ден.
Рк. Охрид – РК. ПЕЛИСТЕР

Тим кој не треба да се потцени, втор на табелата, меч кој скоро одлучва за новиот шампион, топ термин и љубовта кон ПЕЛИСТЕР се само дел од причините за преголемата заинтересираност.

Собир на бутки во 16:30ч. на кој ќе можите да набавите карта за влез во салата. За да нема забуни, овај натпревар е БЕЗ ЗАБРАНА и превозот е обезбеден.

ОДИМЕ МАСОВНО!

Чкембари Битола