Уште едно одлично гостување и прва победа во гости во полуфиналето

Кк. Работнички 63:86 КК. ПЕЛИСТЕР

Битолска спортска доминација на сите полиња

ЗЕЛЕНА ЕРА!

Чкембари Битола