КУП ФИНАЛЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО РАКОМЕТ

Алкалоид 25:23 ПЕЛИСТЕР (пенали)

Не посочваме никој за виновник, но вакви шанси како ова година за дупла титула не смеат да се пропуштат НИКАКО!

ЧКЕМБАРИ се верни поддржувачи на битолскиот спорт со префикс ПЕЛИСТЕР.

Не беа воопшто проблем 2 утакмици со ред во 2 дена за нас, чекавме и дочекавме нашите клубови да се борат за титули, но време е и да се ИЗБОРАТ!
Тука сме и ние заедно да се избориме како прави СОБОРЦИ!

Во овај Чкембарски викенд имавме и поддршка од нашите полски браќа (Torfiorze , Belchatow)
Како и од старите кавадаречки браќа – Лозари!

Одлична дружба и одличен помин, викенд кој не можеше да има подобар провод.
Се гледаме наскоро наши браќа!

ПЕЛИСТЕР Е ВЕЧЕН, НАШАТА БОРБА ПРОДОЛЖУВА…☘️

Чкембари Битола