Како навивачите на Пелистер, неуморните “Чкембари” победија во дисциплината тргање на јаже кое е дел од такмичење и дружење со навивачите од Полска…

Видео линк на 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1542392419146368&id=100001268743755