После долгата зимска пауза и празниот период на спортски план време е да го најавиме почетокот на втората полусезона
во сите екипни спортови, втора полусезона која ќе биди и предизвик на навивачки план, не очекуват бројни дуели и интересни моменти.

Втората полусезона ни започнува во ракометната лига и то ни повеќе ни помалку против скопскиот ривал Вардар1961 кој е директен
конкурент на патот до титулата што доволно зборува за то од колкаво значење е ова утакмица.

Време е за да се запали погонот и повторно да еруптира вулканот,
Припремите се веќе во полн ек, бидете на готовс и следете ги информации кои ќе бидат објавувани во текот на следните денови.

ПОВИК ДО СИТЕ ПОДГРУПИ И ЕКИПИ ОД ГРАДОТ, МОБИЛИЗИРАЈТЕ ГИ СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ ИДАТ ПОДОБРИ ДЕНОВИ!!!