БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да Ви упатиме честитка до сите верници од католичка вероисповест по повод големиот празник – Раѓањето Христово – Божиќ, многу здравје, среќа и домови исполнети со љубов и благосостојба.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here