БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сивилото од градби впечатливи за еден дел од поновата историја на Битола каде доминираат безбојната и избледена фасада, обесените компресори и дел црвени/ дел кафеави ламарини некој од нас посегна да му даде уметничка душа поврзана со нашите битолски знаменитости.

Воодушевени од овај чин апелираме да ни ја разубавите оваа “грдотија” од центарот во градот, карши Јавор, и да си имаме едно мало ќоше каде самите ќе си напрајме едно убаво “кадро”.

Слободно додадете и некој пишан стих, како Битола бабам Битола, таму се живот живее, таму се јаде и пие…

Браво за вас и поддршка од нас…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here