Битолчанката Катерина Мавровска под наслов „Црно и бело е сѐ“ ја организира нејзината седма по ред самостојна изложба која неколку дена ќе биде како поставка во Центар за Култура во Битола и во секое време ќе можите да ја посетите и разгледате. Инаку Катерина уште од нејзината седум годишна возраст е во друштво со камерата и фотографијата.


Фотографии од Фото Кино Клуб Битола