Во склоп на ЦКА-ПХВ проектите волонтерите од ОО ЦК Битола организираат хуманитарен скејт турнир,во просториите на поранешната касарна со почеток во 15 часот,а и загревање на учесниците пред Центар за Култура во 14 часот. Котизацијата за учество е 100 денари.
Ве очекуваме…

Црвен Крст Битола