Овај викенд во Севлиево, Бугарија се одржа последната трка од BMU EUROPEAN CHAMPIONSHIP каде нашиот битолчанец Христијан Илиовски Кико го освои првото место. Им благодарк на сите што учествуваа и го поддржаја во изминатата сезона 2023.

Извозени 18 трки и освоено на сите место. Многу подвизи на почетокот да се издржи 2023 сезоната,но секогаш со многу верба, среќа, радост и работа да се истрај.

Од срце благодарност на мојата фамилија,на моите спонзори и на моите фанови

ГП Пелистер Битола

Шкода Јосифоф
moto-Parts.gr

Putoline

Вулко Прилеп
Премиум Тулс
Синпекс
Конти Хидропласт
Агенција за млади и спорт
Мото Федерација од Македонија
Мото клуб Пелистер