БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Хотел Молика претставува бисерот на Пелистер. Едно од ретките места каде што можете да ја доживеете недопрената природа, да одморите од секојдневнииот живот и да уживате со бесзпрекорната услуга на хотелскиот персонал. Хотел Молика е отворен за гости во текот на целата сезона, кршејки ги класичните сезонски граници. Вистинско место за обожаваталите на здравиот живот, одморот во природа, дополнети со планинарење, скијање и велосипедизам. Денеска неговиот простор се збогатува и со прекрасен детски парк. Повелете и уживајте со вашите најмили!

Фото Хотел Молика

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here