БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На регионалниот натпревар за хорови и оркестри одржан денес во Битола, хорот и оркестарот на ОУ Тодор Ангелевски (наставници: Маја Митревска и Благој Крстевски) освоија две први места (по 98 бодови) и продолжуваат понатаму на натпреварот на државно ниво.

Честитки 🎼🎼🎼

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here