БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Јавно изјавуваме голема благодарност до дечкото Ѓунер Паша, кој спречи една душа да замрзни во реката Драгор. Кутрето е спасено благодарение на самоиницијативноста на дечково! 

Нека се множат ваквите  луѓе со големо срце! 

Здружение на Мали херои Битола


Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here