БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40
Навивачите на Шкупи најверојатно ќе почекаат на првиот пролетен натпревар на својата екипа на „Чаир“, бидејќи можно е натпреварот со Пелистер да не го дочека својот почеток.

Причината е поради труењето со храна на дури 15 фудбалери на битолскиот клуб Пелистер во Велес, каде биле на заеднички ручек пред ова гостување во Скопје. Сите фудбалери веднаш беа пренесени во градската болница во Велес, од каде се очекуваат лекарските извештаи.

Според распоредот натпреварот меѓу Шкупи и Пелистер требаше да започне од 16.00 часот, а дaли истиот ќе се одржи или ќе биде одложен ќе дознаеме во наредниот час.

Извор Гол.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here